Nvr Enuff Polish – Odessa Black

Nvr Enuff Polish - Odessa Black

Nvr Enuff Polish – Odessa Black

Odessa Black fra Nvr Enuff Polish, var en del af The Holo Hookup i august 2016. Hver måned laver Glisten & Glow, Cupcake Polish og Different Dimension en boks, som indeholder fire forskellige holo neglelakker. Den sidste neglelak er fra et andet indiemærke, som i den måned var Nvr Enuff Polish.

Jeg er helt vild med boksen, så den er næsten fast månedligt inventar for en holo glad neglenørd som mig. Jeg får fire lækre neglelakker og jeg lærer nye mærker at kende hver måned, så det er rent win-win. Den kommer til at stå dig i lige omkring 400 kr. + evt. moms og gebyr til gebyrgribben Post Nord.

Odessa Black er en lilla creme/crelly neglelak med rød shimmer og multifarvede flakies – naturligvis stoppet til randen med holo simmer. Den er super nem at arbejde med og den dækker ved to lag På billedet har jeg brugt to lag og et lag top coat.

Du kan læse meget mere om Nvr Eniff Polish og The Holo Hookup ved at klikke på de links jeg har sat ind.

Her er en lille bitte video af den smukke lak:

*** Neglelakken har jeg selv købt og betalt *** 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *