Glam Polish – Music is Magic

Glam Polish - Music is Magic

Glam Polish – Music is Magic

Glam Polish bor, som flere andre indiemærker, i Australien. Det kan godt være lidt udfordrende at få fat i, men det plejer at kunne lykkedes, uden de helt store kvaler. Alle neglelakker er håndlavet, så derfor kan man godt komme ud for, at du får en farve der er en my anderledes i farve og/eller bling, end dem du ser billeder af. Man skal dog være fuldstændig vildt god til at spotte forskellen. Jeg synes det er en del af charmen ved det håndværk det er, at lave noget der er helt unikt.

Det er måske også værd at nævne, at der findes forhandlere indenfor EU, hvor du kan finde Glam Polish. Hvis jeg overhovedet har mulighed for det, så køber jeg dem altid direkte hos mærket, når det er indiemærker – det er dog en personlig overbevisning og ikke noget du behøver. Det gør bare et eller andet godt for mig at vide, at pengene går direkte til den der har lavet neglelakken.

Music is Magic er en pink med undertoner af lilla, som gemmer på lidt holo mikroglitter og noget iridescent shimmer (og nej, der findes ikke et godt dansk ord for det, som nogen fatter noget af). Den er helt fantastisk at arbejde med og dækker ved to lag. Jeg har endvidere brugt et lag top coat.

Der er glitterstykker i neglelakken, som gør at den vil tørre ru på neglen, så et lag top coat eller to, vil du blive rigtig glad for.

Music is Magic kom med Truely Outrageous kollektionen, som udkom i april 2016. Den er ikke længere til at få fingrene i, desværre.

Du kan se en helt masse andre lækre lakker på Glam Polish’s hjemmeside.

*** Neglelakken har jeg selv købt og betalt *** 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *