CND Vinylux – Eternal Midnight

CND Vinylux - Eternal Midnight

CND Vinylux – Eternal Midnight

Kollektion: Nightspell, efterår 2017

Beskrivelse: 

Eternal Midnight er en mørk lilla til blå duochrome metallic neglelak. Og nu er jeg jo på hjemmebane…

Det er ingen hemmelighed, at min skuffe, der huser alle mine lilla neglelakker, er den der er absolut mest fyldt i hele min samling. Det kan godt være det gør min holdning en smule forudindtaget, men den er fisme altså godt nok smuk! Det er en metallic, men den er ikke så slem i trække-streger disciplinen.

Eternal Midnight er super nem at arbejde med – igen en smule tynd i konsistensen for nogen, men den løber ikke ud alle mulige og umulige steder.

På billedet har jeg brugt to lag Eternal Midnight og et lag top coat.

Link til hele kollektionsbeskrivelsen

 

 

2 Comments

  1. Den kunne man da godt blive lun på – når man som mig, har et crush på lilla 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *