CND Vinylux – Hypnotic Dreams

CND Vinylux - Hypnotic Dreams

CND Vinylux – Hypnotic Dreams

Kollektion: Nightspell, efterår 2017

Beskrivelse: 

Hypnotic Dreams er en rødguld til rødlig-lilla duochrome metallic neglelak.

Jeg skylder måske lige en forklaring på billedet… På lillefingeren og pegefingeren, har jeg to lag Hypnotic Dreams direkte på min naturnegl. På ringfingeren har jeg to lag Lilac Eclipse og et lag Hypnotic Dreams. På min langefinger har jeg to lag Berry Boudior og et lag Hypnotic Dreams.

Det er altså en neglelak, som er helt perfekt til at arbejde i flere lag med, både som en effekt neglelak og som heldækkende neglelak. Personligt, så foretrækker jeg den som effekt neglelak. Det yder den mest retfærdighed, for smuk er den. Det kunne være spændende at bruge den som en stamping neglelak. Umiddelbart tror jeg den kan være med til at give en rigtig fed effekt, uden at være lige så overvældende, som fx en sølv kan være.

Det er dog en neglelak, som jeg har set rigtig mange gange før og den minder mig en del om alle de der flakie neglelakker der var ih-åh så populære for nogle år siden, hvor shiftet i farven var meget det samme. Det gør dog ikke, at jeg ikke finder den helt vildt smuk.

Link til hele kollektionsbeskrivelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *