CND Vinylux – Mercurial

CND Vinylux - Mercurial

CND Vinylux – Mercurial

Kollektion: Nightspell, efterår 2017

Beskrivelse: 

Mercurial er en metallic sølv metallic neglelak, med lidt større stykker sølvglitter i. Det med de lidt større stykker glitter, der forstår jeg ikke helt. Det giver nul effekt på neglen og kan faktisk kun ses i flasken. Det eneste det gør er, at den er lidt en udfordring at fjerne den igen, hvilket enhver neglenørd jo ved, er et nødvendigt onde, når man er en glitterskøge. Lige her, har de ikke nogen effekt og er derfor ikke besværet værd.

Til gengæld, så er det en smadder lækker farve og finish, som er knapt så “trække streger”-slem, som Viridian Veil. Mercurial er ganske nem at samarbejde med, hvilket altid er en god ting. Det er en meget klassisk farve på mange måder, som er super lækker som basislag til noget røv lækker nail art og sikkert også rigtig fin til stamping. Så selvom jeg ikke synes den er besværet værd, skal jeg nok få den sat til livs.

På billedet har jeg to lag Mercurial og et lag top coat. Du kan godt komme ud i at skal bruge to lag, da de lidt større glitterstykker godt kan have en tendens til at give dig et lidt ujævnt resultat.

Link til hele kollektionsbeskrivelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *