CND Vinylux – Viridian Veil

CND Vinylux - Viridian Veil

CND Vinylux – Viridian Veil

Kollektion: Nightspell, efterår 2017

Beskrivelse: 

Viridian Veil er en en blågrøn metallic neglelak.

Metallic farver er noget man elsker eller hader. De trækker næsten altid streger og fremhæver alle de fejl, som man unægteligt har på sin naturnegl – og ja, det gælder også for mig. Mine naturnegle er langt fra fuldstændigt perfekte, men jeg har lært at elske metallic lakkerne, fordi de giver en røv fed effekt.

Viridian Veil er super nem at arbejde med, men uanset hvor meget du anstrenger dig for at have penslen vandret på neglen, så trækker den altså lidt streger. Igen, så må jeg lige understrege, at det ikke har noget med CND at gøre – sådan er det bare! Når den er tørret op, så er stregerne knapt så tydelige, som de er lige når den kommer på. Samarbejdsvilligheden er altid lidt udfordret, når det handler om at trække streger, men konsistensen kan jeg ikke sætte en finger på.

På billedet har jeg brugt to lag Viridian Veil og et lag top coat.

Link til hele kollektionsbeskrivelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *