CND Vinylux – Nightspell Kollektionen

Skulle man være i tvivl om, at efteråret er her, så kan det tydeligt ses på den nye kollektion fra CND (… eller nye og nye, men jeg har ikke fået fingrene i den før nu).

Jeg vinder aldrig rigtig noget, men jeg var så heldig at vinde kollektionen fra NailNewbee.com. Hvis du ikke kender Louice, som er inde i NailNewbee, så kan du jo passende dappe over og tjekke hende ud.

Normalt så køber jeg selv kollektionerne hjem, så snart de kommer hos Insight Cosmetics Group (ICG), som er den nordiske distributør af CND, men i og med at jeg har været væk et års tid, er jeg simpelthen ikke nået dertil. Så held i uheld, fik jeg fingrene i kollektionen alligevel.

CND - Nightspell Kollektionen

CND – Nightspell Kollektionen (billede fra CND.com)

Kollektionen består af seks forskellige farver – alle farver kommer både i CND Vinylux og CND Shellac. Nu har jeg lavet lidt swatches til jer og krydret dem med min uforbeholdne mening, som rystet sammen til et enkelt blogindlæg. Find en kop kaffe og nyd turen igennem indlægget…

CND VINYLUX – LILAC ECLIPSE

CND Vinylux - Lilac Eclipse

CND Vinylux – Lilac Eclipse

Lilac Eclipse er en lys lilla creme neglelak. De fleste ville nok kalde den en “støvet lilla”, hvad end det så dækker over.

I bund og grund er det en rigtig fin farve, som vil passe rigtig fint til et væld af hudtoner – ikke kun sådan en blegfis som mig.

Der kan være dem der synes den er en smule tynd i konsistensen, men det er jeg personligt mere til, end en neglelak som er tyk og træls. Den er ikke ustyrlig, på nogle måder. Samarbejdsvilligheden var rigtig fin, for mit vedkommende.

På billedet har jeg brugt to lag Lilac Eclipse og et enkelt lag top coat.

CND VINYLUX – BERRY BOUDIOR

CND Vinylux - Berry Boudior

CND Vinylux – Berry Boudior

Berry Boudior er en dyb rød jelly neglelak, med undertoner af lilla. På engelsk ville man kalde den noget i retningen af “vampy”.

Der er rigtig mange der er faldet totalt på røven over den her, hvilket jeg snildt kan forstå. Der er så mange muligheder og jeg kan nemt se den som en form for jelly sandwich, med en rigtig lækker glitter mellem lagene.

Den her er, ganske som Lilac Eclipse, en smule tynd i konsistensen, men den render ikke andre steder end den skal og bør.

På billedet har jeg brugt to lag Berry Boudior og et lag top coat.

CND VINYLUX – VIRIDIAN VEIL

CND Vinylux - Viridian Veil

CND Vinylux – Viridian Veil

Viridian Veil er en en blågrøn metallic neglelak.

Metallic farver er noget man elsker eller hader. De trækker næsten altid streger og fremhæver alle de fejl, som man unægteligt har på sin naturnegl – og ja, det gælder også for mig. Mine naturnegle er langt fra fuldstændigt perfekte, men jeg har lært at elske metallic lakkerne, fordi de giver en røv fed effekt.

Viridian Veil er super nem at arbejde med, men uanset hvor meget du anstrenger dig for at have penslen vandret på neglen, så trækker den altså lidt streger. Igen, så må jeg lige understrege, at det ikke har noget med CND at gøre – sådan er det bare! Når den er tørret op, så er stregerne knapt så tydelige, som de er lige når den kommer på. Samarbejdsvilligheden er altid lidt udfordret, når det handler om at trække streger, men konsistensen kan jeg ikke sætte en finger på.

På billedet har jeg brugt to lag Viridian Veil og et lag top coat.

CND VINYLUX – MERCURIAL

CND Vinylux - Mercurial

CND Vinylux – Mercurial

Mercurial er en metallic sølv metallic neglelak, med lidt større stykker sølvglitter i. Det med de lidt større stykker glitter, der forstår jeg ikke helt. Det giver nul effekt på neglen og kan faktisk kun ses i flasken. Det eneste det gør er, at den er lidt en udfordring at fjerne den igen, hvilket enhver neglenørd jo ved, er et nødvendigt onde, når man er en glitterskøge. Lige her, har de ikke nogen effekt og er derfor ikke besværet værd.

Til gengæld, så er det en smadder lækker farve og finish, som er knapt så “trække streger”-slem, som Viridian Veil. Mercurial er ganske nem at samarbejde med, hvilket altid er en god ting. Det er en meget klassisk farve på mange måder, som er super lækker som basislag til noget røv lækker nail art og sikkert også rigtig fin til stamping. Så selvom jeg ikke synes den er besværet værd, skal jeg nok få den sat til livs.

På billedet har jeg to lag Mercurial og et lag top coat. Du kan godt komme ud i at skal bruge to lag, da de lidt større glitterstykker godt kan have en tendens til at give dig et lidt ujævnt resultat.

CND VINYLUX – ETERNAL MIDNIGHT

CND Vinylux - Eternal Midnight

CND Vinylux – Eternal Midnight

Eternal Midnight er en mørk lilla til blå duochrome metallic neglelak. Og nu er jeg jo på hjemmebane…

Det er ingen hemmelighed, at min skuffe, der huser alle mine lilla neglelakker, er den der er absolut mest fyldt i hele min samling. Det kan godt være det gør min holdning en smule forudindtaget, men den er fisme altså godt nok smuk! Det er en metallic, men den er ikke så slem i trække-streger disciplinen.

Eternal Midnight er super nem at arbejde med – igen en smule tynd i konsistensen for nogen, men den løber ikke ud alle mulige og umulige steder.

På billedet har jeg brugt to lag Eternal Midnight og et lag top coat.

CND VINYLUX – HYPNOTIC DREAMS

CND Vinylux - Hypnotic Dreams

CND Vinylux – Hypnotic Dreams

Hypnotic Dreams er en rødguld til rødlig-lilla duochrome metallic neglelak.

Jeg skylder måske lige en forklaring på billedet… På lillefingeren og pegefingeren, har jeg to lag Hypnotic Dreams direkte på min naturnegl. På ringfingeren har jeg to lag Lilac Eclipse og et lag Hypnotic Dreams. På min langefinger har jeg to lag Berry Boudior og et lag Hypnotic Dreams.

Det er altså en neglelak, som er helt perfekt til at arbejde i flere lag med, både som en effekt neglelak og som heldækkende neglelak. Personligt, så foretrækker jeg den som effekt neglelak. Det yder den mest retfærdighed, for smuk er den. Det kunne være spændende at bruge den som en stamping neglelak. Umiddelbart tror jeg den kan være med til at give en rigtig fed effekt, uden at være lige så overvældende, som fx en sølv kan være.

Det er dog en neglelak, som jeg har set rigtig mange gange før og den minder mig en del om alle de der flakie neglelakker der var ih-åh så populære for nogle år siden, hvor shiftet i farven var meget det samme. Det gør dog ikke, at jeg ikke finder den helt vildt smuk.

DE SIDSTE ORD…

Overordnet, så er jeg sgu altid lidt glad i mit neglenørdhjerte, når CND gakker helt af og giver os noget at arbejde med, som ikke blot er en creme neglelak. Den her kollektion opfylder flere af mine hede ønsker for, hvad en god kollektion er for en størrelse. Der er både den lækre creme neglelak, en jelly, lidt shimmer, metallic… Lidt af det hele. Det sætter jeg pris på!

Mercurial kunne jeg godt være foruden, fordi det er set og gjort så mange gange før. Når jeg ser overordnet på CNDs sortiment og på lige præcis den her kollektion, så giver det dog rigtig god mening, at Mercurial er med.

Det skal ingen hemmelighed være, at jeg er fuldstændig fortabt til Eternal Midnight, så den kommer helt sikkert i brug masser af gange over de næste våde og kolde måneder.

Jeg håber du har nydt turen og ikke mindst den rigtig flotte Nightspell Kollektion. Hvis der nu er en du bare må eje, så kan du finde CND Vinylux rigtig mange steder efterhånden, både i den virkelige og den virtuelle verden. Hvis jeg nu skal anbefale dig en dansk side, hvor det med service bare er i blodbanerne, så smut ind til Mette på Beautypower.dk (og nej, jeg får ikke en fis for at skrive det – hun er bare rar og sådan noget sætter jeg også pris på).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *