Depend – Across the Universe Kollektionen

*** NEGLELAKKERNE HAR JEG FÅET TILSENDT ***

Der er helt absurd mange lækre lakker fra Depend og de kommer i en lind strøm, som gør det helt enormt svært for mine negle at følge med, men jeg prøver så godt jeg overhovedet kan. Ofte får jeg først lakkerne, når de er i butikkerne eller meget tæt på, som gør det lidt svært at planlægge. Det her er ikke mit fuldtidsjob og jeg bliver ikke betalt for at skrive mine indlæg, så derfor kommer de gerne lidt senere, end hvad der ville være optimalt. Sådan er det og det er lidt de vilkår der er. Bedre sent end aldrig, ikke?

Denne gang skal vi se nærmere på en kollektion, som er Limited Edition – så fang dem mens du kan.

Kollektionen hedder (hvis du ikke allerede havde gættet det på overskriften) Across the Universe, og består af otte skønheder. Kollektionen kom på gaden i uge 41 og forhandles i Matas og på Matas’ hjemmeside. Du kan hapse en lak til den nette sum af kr. 29,95.

Lad os da dykke ned i kollektionen…

DEPEND O2 – 5057 – WINGS OF CASSIOPEIA

Depend O2 - Wings of Cassiopeia

Depend O2 – Wings of Cassiopeia

Depend O2 – Wings of Cassiopeia er en blå metallic foil.

Mængden af shimmer er lige så tilpas, at den ikke trækker de helt vilde streger. Lidt slipper du ikke for, men mange af dem forsvinder når den tørrer op.

Den er super nem at arbejde med og løber ikke steder hen, hvor den ikke skal være.

På billedet har jeg brugt to lag Wings of Cassiopeia og et lag top coat.

DEPEND O2 – 5058 – NORTH OF ANDROMEDA

Depend O2 - North of Andromeda

Depend O2 – North of Andromeda

Depend O2 – North of Andromeda er en lys blågrå metallic foil.

Der kommer til at gå en smule lak i pladespilleren i det her indlæg kan jeg mærke, men her er mængden af shimmer igen lige så tilpas, at du ikke havner med et trække-streger-helvede på neglene. Igen, så slipper du ikke for nogle enkelte streger, men mange af dem forsvinder, så snart lakken er tør.

Samarbejdsevnerne er rigtig lækre og ikke til at sætte en negl på.

På billedet har jeg brugt to lag North of Andromeda og et lag top coat.

DEPEND O2 – 5059 – SUPERNOVA KNOCKOUT

Depend O2 - Supernova Knockout

Depend O2 – Supernova Knockout

Depend O2 – Supernova Knockout er en lys blå metallic foil.

I forhold til stregerne, så er den her nok en af dem der er lidt mere slem end de øvrige i kollektionen. Det kan godt lade sig gode, men som du kan se på min ringfinger, så slipper man ikke helt. Men så igen… Hvem står nogensinde så tæt på folks negle, hvis man nu ikke lige er neglenørd?

Den er ganske nem at arbejde med og har ingen tendenser til neglebåndsmaraton.

På billedet har jeg brugt to lag Supernova Knockout og et lag top coat.

DEPEND O2 – 5060 – ZODIAC DREAMS

Depend O2 - Zodiac Dreams

Depend O2 – Zodiac Dreams

Depend O2 – Zodiac Dreams er en mørk blå metallic foil.

Den her… Uh, nu er jeg på hjemmebane. Den her er, i min bog, den flotteste neglelak af dem alle i den her kollektion.

Bagsiden af medaljen er, at den stainer som bare fanden. Normalt har jeg ikke basecoat på, når jeg laver swatches, da jeg i gennemsnit har en neglelak på i fire minutter. Den her nåede desværre at staine, så lov mig lige, at du bruger en base coat, ikke? Til gengæld, så ender du med nogle negle, der er fuldstændig fantastisk flotte!

Neglelakken er rigtig nem at arbejde med og heller ikke her er vi i fare for langfart i neglebåndene.

På billedet har brugt to lag Zodiac Dreams og et lag top coat.

DEPEND O2 – 5061 – GALAXY HIGHWAY

Depend O2 - Galaxy Highway

Depend O2 – Galaxy Highway

Depend O2 – Galaxy Highway er en mørk grøn shimmer foil.

Nu ved jeg godt, at jeg var helt vild med Zodiac Dreams, men jeg er nu også lidt forfalden til denne grønne skønhed. I forhold til stregerne, så er vi absolut i den lette ende og det er rigtig nemt at få et fint resultat. Det er ikke en jeg bliver ked af at kigge på, under alle omstændigheder.

Rent samarbejdsmæssigt, så er vi også i den gode ende og den er hverken for tyk eller for tynd i konsistensen.

På billedet har jeg brugt to lag Galaxy Highway og et lag top coat.

DEPEND O2 – 5062 – MILKY WAY

Depend O2 - Milky Way

Depend O2 – Milky Way

Depend O2 – Milky Way er en grøn metallic foil, med hints af blå.

Den her er sådan en lidt ubestemmelig farve for mig og jeg kan sgu ikke helt finde ud af, om den lige er en af dem jeg falder helt på røven over. Indtil videre, får den lov til at bo i skuffen, indtil jeg har bestemt mig.

Den trækker en smule streger, men vi er absolut ikke i den helt tarvelige ende.

I forhold til samarbejdet, så er der ikke noget som helst at sætte neglen på.

På billedet har jeg brugt to lag Milky Way og et lag top coat.

DEPEND O2 – 5063 – SECRETLY STARGAZING

Depend O2 - Secretly Stargazing

Depend O2 – Secretly Stargazing

Depend O2 – Secretly Stargazing er en lys grøn metallic foil.

Den her er smadder fin, men rigtig slem til det med stregerne. Det er ikke helt nok til at dømme den ude, men den er i den slemme ende, i forhold til resten af lakkerne i kollektionen. Skønheden kan ingen dog tage fra den og jeg er helt vild med lige præcis den her grønne nuance.

Den er også rigtig nem at arbejde med, hvilket jo absolut ikke gør situationen værre.

På billedet har jeg brugt to lag Secretly Stargazing og et lag top coat.

DEPEND O2 – 5064 – CHASING STARLIGHT

Depend O2 - Chasing Starlight

Depend O2 – Chasing Starlight

Depend O2 – Chasing Starlight er en lys grøn metallic foil, med kraftige hints af gul.

Den her er nok den, som skiller sig absolut mest ud i hele kollektionen. Den tager så desværre også trække-streger medaljen, men jeg tvivler meget på at det er noget der kommer til at gå den helt almindelige neglenørd på. Jeg hader bare når en neglelak gør det, men ved også at det er et nødvendigt onde, når man har med shimmer/foil neglelak at gøre.

Igen, så kan jeg ikke sætte en negl på samarbejdsvilligheden – den er super nem at arbejde med.

På billedet har jeg brugt to lag Chasing Starlight og et lag top coat.

DE SIDSTE ORD…

Jeg er lidt kedelig, når der kommer kollektioner, hvor det hele bare er samme finish. Hvis alle lakkerne er creme eller metallic shimmer/foils, så kommer jeg til at kede mig. Jeg er også enormt sær…

Skønheden kan ingen tage fra kollektionen – der er shimmer og bling for alle pengene, hvilket unægteligt gør det noget sjovere at lege med, for en glitterskøge som mig.

I og med at kollektionen har et galaxy tema, så er vi også i de grønne og og blå nuancer, hvilket altid er velkomment i min samling. Det der er rigtig træls ved alle de blå farver er, at mine negle nu er temmelig blå, efter kun at have swatchet dem, i en hurtig vending. Husk at bruge din base coat, så tænker jeg umiddelbart ikke der er nogle negle på isen.

Skulle jeg nu komme med en lille mangel, så kunne godt lige have sneget sig en lilla med i kollektionen, for at sætte en stor og fed streg under temaet. Så ville kollektionen jo være fuldstændig vanvittig fin at lave rigtige galaxynegle med. Nuvel, så kan jeg snildt se nogle lækre gradients og galaxy designs ud af kollektionen.

Rent overordnet, så elsker jeg simpelthen de pensler som Depend har (vist på alle deres lakker efterhånden). Den er bred, blød og noget nær perfekt. Der er ikke et eneste af billederne, hvor jeg har haft brug for at lave nogen som helst former for clean-up. Når det sker, kommer jeg muligvis til at danse en meget glad glædesdans i min lille neglehule, men det må du ikke sige til nogen.

Som nævnt, så kan ingen tage skønheden og ikke mindst samarbejdsvilligheden fra kollektionen, hvilket også gør, at de fleste af neglelakkerne får lov til at få en lille plads i min samling.

Jeg håber du har nydt turen igennem lakkerne og at du kan finde lige præcis den, som du bare må tilføje til din egen kollektion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *