Depend O2 – 5060 – Zodiac Dreams

Depend O2 - Zodiac Dreams

Depend O2 – Zodiac Dreams

*** Neglelakken har jeg fået tilsendt ***

Kollektion: Across the Universe – efterår 2017

Beskrivelse:

Depend O2 – Zodiac Dreams er en mørk blå metallic foil.

Den her… Uh, nu er jeg på hjemmebane. Den her er, i min bog, den flotteste neglelak af dem alle i den her kollektion.

Bagsiden af medaljen er, at den stainer som bare fanden. Normalt har jeg ikke basecoat på, når jeg laver swatches, da jeg i gennemsnit har en neglelak på i fire minutter. Den her nåede desværre at staine, så lov mig lige, at du bruger en base coat, ikke? Til gengæld, så ender du med nogle negle, der er fuldstændig fantastisk flotte!

Neglelakken er rigtig nem at arbejde med og heller ikke her er vi i fare for langfart i neglebåndene.

På billedet har brugt to lag Zodiac Dreams og et lag top coat.

Link til anmeldelse af hele kollektionen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *