Depend O2 – 5061 – Galaxy Highway

Depend O2 - Galaxy Highway

Depend O2 – Galaxy Highway

*** Neglelakken har jeg fået tilsendt ***

Kollektion: Across the Universe – efterår 2017.

Beskrivelse:

Depend O2 – Galaxy Highway er en mørk grøn shimmer foil.

Nu ved jeg godt, at jeg var helt vild med Zodiac Dreams, men jeg er nu også lidt forfalden til denne grønne skønhed. I forhold til stregerne, så er vi absolut i den lette ende og det er rigtig nemt at få et fint resultat. Det er ikke en jeg bliver ked af at kigge på, under alle omstændigheder.

Rent samarbejdsmæssigt, så er vi også i den gode ende og den er hverken for tyk eller for tynd i konsistensen.

På billedet har jeg brugt to lag Galaxy Highway og et lag top coat.

Link til anmeldelse af hele kollektionen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *