Depend O2 – 5064 – Chasing Starlight

Depend O2 - Chasing Starlight

Depend O2 – Chasing Starlight

*** Neglelakken har jeg fået tilsendt ***

Kollektion: Across the Universe – efterår 2017.

Beskrivelse:

Depend O2 – Chasing Starlight er en lys grøn metallic foil, med kraftige hints af gul.

Den her er nok den, som skiller sig absolut mest ud i hele kollektionen. Den tager så desværre også trække-streger medaljen, men jeg tvivler meget på at det er noget der kommer til at gå den helt almindelige neglenørd på. Jeg hader bare når en neglelak gør det, men ved også at det er et nødvendigt onde, når man har med shimmer/foil neglelak at gøre.

Igen, så kan jeg ikke sætte en negl på samarbejdsvilligheden – den er super nem at arbejde med.

På billedet har jeg brugt to lag Chasing Starlight og et lag top coat.

Link til anmeldelse af hele kollektionen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *