Depend 7-Day – Wise Woman Say

 

Depend 7-Day - Wise Woman Say

Depend 7-Day – Wise Woman Say

*** Neglelakken har jeg fået tilsendt fra Depend ***

Kollektion: Celebrate Personality, efterår 2017.

Wise Woman Say, er en brun (nude) creme neglelak.

Jeg er en af dem, hvor en nude er hit eller miss, hvilket bunder i mit røde hår og min dertilhørende blege hud, med lette varme undertoner, for nu at sige det pænt. Rigtig mange af de her nude farver, ligner det simpelthen, at jeg har hud på fingrene. De nudes, som har en kølig undertone, de fungerer virkelig fint på mine negle – denne er ingen undtagelse. Der er nogle lette undertoner af blå og lilla, som gør noget rigtig lækkert for lige præcis den her neglelak.

Helt generelt, så er jeg kæmpe stor fan af Depends meget bredde pensler. Det kan godt dele vandene lidt, men for mig giver de et knivskarpt resultat og et minimum af clean-up.

Samarbejdsevnerne i forhold til neglelakken, har jeg ikke en negl at sætte på. Det fungerede super fint.

På billedet har jeg brugt to lag Wise Woman Say og et lag top coat.

Vil du læse mere om Depend, kan du besøge deres hjemmeside.

Depend forhandles på nettet hos Matas og Salling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *