Cupcake Polish – Berry Good Looking

Cupcake Polish - Berry Good Looking

Cupcake Polish – Berry Good Looking

Berry Good Looking er en lilla jelly holo.

Lige præcis Berry Good Looking er lidt en cult-classic, hvis man er lidt nørdet med indieneglelak. Uden at vide det fuldstændigt, så er det den der har bragt Cupcake Polish på verdenskortet over indiemærker. Under alle omstændigheder, så er det den der har skylden for, at jeg fik øjnene op for Cupcake Polish, så det er så min kilde til den påstand jeg lige skød afsted.

I nogle af de tidligere udgaver af Berry Good Looking, har der været problemer med, at neglen er blevet lyserød, altså at den har stainet. Det er ikke noget jeg har oplevet med den jeg har, men brug altid en base coat, uanset hvad pokker du kommer på neglene.

Det kan gøres helt kort – den er nemlig lige præcis som den skal være i konsistensen og den er tæt på at være dækkende i et lag. Dog er jeg en af de tosser der altid bruger to lag, uanset hvad.

På billedet har jeg brugt to lag Berry Good Looking og et lag top coat.

Se mere om Cupcake Polish på deres hjemmeside.

Læs meget mere om Cupcake Polish her på bloggen i indlægget “Fokus på Cupcake Polish”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *