CND VINYLUX™ – Nude Kollektionen

*** NEGLELAKKERNE HAR JEG FÅET TILSENDT ***

Nogle ting er lidt længe undervejs. Kombinationen af at starte nyt arbejde og at have overskud, når man kommer hjem fra alle de nye indtryk, den er godt nok ikke eksisterende. Jeg var så heldig at få neglene i lidt før de kom, men jeg nåede simpelthen ikke at anmelde dem, i kampens hede. Men her kommer mit besyv på den længeventede kollektion.

CND VINYLUX Nude Kollektion

CND VINYLUX – Nude Kollektion

Jeg har skrevet en lille neglenyhed omkring kollektionen, hvis du nu er gået glip af den, så er den lige her.

Kort fortalt, så består kollektionen af fire forskellige farver, som udkommer både som CND VINYLUX™ og som CND SHELLAC™.

CND VINYLUX™ – UNLOCKED

CND VINYLUX - Unlocked

CND VINYLUX – Unlocked

Unlocked er en nude creme neglelak.

Der gik rygter om at den her var heldækkende i et lag, hvilket jeg ikke helt kunne få til at gå op (det kunne jeg til gengæld med en af de andre…). Til gengæld, så er den her en nude i den nude-nude forstand. Man skal være mere end godt farvetrænet for at se, at der er lidt gul og violet (lilla) undertone, hvilket også gør, at det bliver sådan en der kommer til at flyve ud af døren, for os der har negleklinik.

Samarbejdsevnerne fejler intet og den dækker rigtig fint og jævnt i to lag.

På billedet har jeg brugt to lag Unlocked og et lag top coat.

CND VINYLUX™ – UNCOVERED

CND VINYLUX - Uncovered

CND VINYLUX – Uncovered

Uncovered er en nude crelly neglelak.

Her er vi i den lidt mere pink-nude afdeling. Min umiddelbare tanke er, at den er lavet med henblik på en fransk negl eller en af de der vældigt populære babyboomer negle. Den er lidt halvgennemsigtig, men kan bygges op til heldækkende. For mit vedkommende, så er den for ujævn i sit første lag, til at være en jeg ville hive frem og lave franske negle med. Den er dog rigtig fin, når den bliver bygget op til heldækkende og bliver ikke ved med at være ujævn i pigmenteringen.

Den her er lige til den tynde side for mig, som ellers hellere vil have en tynd neglelak, end en tyk neglelak. Det er en smagssag, er jeg helt med på. Uncovered har tendens til at løbe lidt stærkere ned i sidevolden og neglebåndet, end de øvrige neglelakker i kollektionen.

På billedet har jeg brugt tre ultra tynde lag og et lag top coat.

CND VINYLUX™ – UNMASKED

CND VINYLUX - Unmasked

CND VINYLUX – Unmasked

Unmasked er en nude creme neglelak.

Ganske som jeg forudsagde, da jeg skrev lidt om kollektionen, så er den her rent farvemæssigt, den jeg holder absolut mindst af. Den gule og røde undertone i neglelakken gør, at det ligner at jeg har hud på mine fingre og fremhæver mine røde undertoner i min hud. Jeg kan dog snildt se den på en der har en mere kølig undertone end mig og en som er mørkere i huden, end blege mig. Det ville være fantastisk flot!

Jeg har intet at udsætte på den, i forhold til samarbejdsvillighed. Den er fuldstændig lige i skabet og den dækker så flot i to lag.

På billedet har jeg brugt to lag Unmasked og et lag top coat.

CND VINYLUX™ – UNEARTED

CND VINYLUX - Unearted

CND VINYLUX – Unearted

Unearted er en nude creme neglelak.

Jeg har gemt min egen personlige favorit til sidst. At jeg ikke har nogen som helst idé om, hvordan man egentlig udtaler navnet på den helt korrekt, det er jo hvad det er. Det er her hvor jeg bliver glad for at jeg kun har en blog og ikke er ren YouTuber.

Unearted er sådan lige tilpas – den er ikke for meget af det ene eller det andet, men den violette (lilla) undertone i lakken gør, at den bliver så universel til stort set alle hudfarver og undertoner. Det er ren genistreg fra CND at lave sådan en, som i den grad har manglet, når det kommer til CND SHELLAC™.

Konsistensen på Unearted er lige til den tykke side, hvilket kan gøre den lidt spændende at få fordelt pænt – hvilket du måske kan spotte på min langefinger, fordi jeg insisterer på at bruge to lag, idiot som jeg jo er. Det er ren fejl 40 og ikke noget der har noget med neglelakken at gøre. Du kan nemlig snildt få den til at dække i et lag.

På billedet har jeg brugt to lag Unearted og et lag top coat.

DE SIDSTE ORD…

Lad os starte med det lidt negative og så slutte med det positive. Forskellen i konsistensen på neglelakkerne, er jeg noget forundret over. Når der kommer fire nye creme farver, så ville min forventning være, at de er sådan rimelig ens i konsistensen. Der er ikke bare en lille smule forskel, men der er en særdeles stor forskel. Jeg er helt med på, at der også er forskel i mængden af pigmenterne og blandingsforhold, hvilket også passer rigtig fint på, at den lyse er ved at løbe væk og den mørke er lidt tyk i det. Forskellen er bare slående…

Når jeg sidder og kigger rundt på nettet efter den her kollektion, så har alle farverne sådan lidt en tendens til at se markant anderledes ud, alt efter hvilken hudfarve og undertone i huden, som de lander på. Det er lidt spændende at følge med i, hvorvidt det er bevidst eller en tilfældighed.

Til sidst vil jeg nævne det positive, for det er der fisme også meget af i den her kollektion! Der er rigtig mange der er helt på røven over, at der endelig kommer en nude kollektion fra CND. Og med rette, for det var da virkelig på tide. Der findes rigtig mange nude farver, både i CND VINYLUX™ og i CND SHELLAC™, men at der nu er kommet en, som skal favne bredt, fremfor at farverne skal plukkes fra forskellige kollektioner, det er intet mindre end fantastisk.

Som jeg nævnte tidligere i indlægget, så er den her kollektion en genistreg fra CND, ganske simpelt. Det er en kedelig kollektion i den forstand, at det er fire creme neglelakker, men det er så nemt at tilføje gak og gøgl – det er noget mere udfordrende at trække det fra. Det er en kollektion, som får rigtig meget kreativitet til at flyde i mit hoved, hvilket nok mere er på CND SHELLAC™, så jeg kommer nok til at købe et par stykker hjem. Og så er det sgu bare en ret fin kollektion, som kommer til at kramme et hvert behov for nude neglelak, du overhovedet kan drømme om. Det er jo et fantastisk udgangspunkt, uanset hvad.

Vil du have neglene i kollektionen, så vil jeg rigtig gerne opfordre til at købe den hos nogle af de små klinikker rundt omkring i Danmark, hvor mine kolleger sidder. De er leveringsdygtige i nørderi og kundeservice til den store guldmedalje. For at finde en neglenørd nær dig, kan du klikke lige her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *