Om Nail Geek

Jeg hedder Nina og i virkeligheden, så er jeg en helt almindelig kvinde. I bund og grund ser jeg ret almindelig ud – der er kun en lille ting, måske nærmere 10 ting, der skiller mig fra mængden – det er mine negle. Til dagligt bor jeg i Odense, sammen med min elskede mand, mit elskede barn og min elskede hund. Jeg er socialrådgiver om dagen og neglenørd når jeg har fri.

Det hele startede med, at jeg kiggede lidt på YouTube og blev frygtelig inspireret. Det har udviklet sig og nu ejer jeg en masse neglelak og har et rum i vores hus, kun til negle og neglelak. Der er mange der kalder mig en nørd. Jeg er en jura-nørd, en mad-nørd, en blog-nørd og nu også en negle-nørd. Så derfor blev navnet NailGeek.

Her på siden, vil jeg vise dig farverne, fremgangsmåderne og med tiden, vil jeg prøve at lave nogle videoer. Der vil være tips til pleje, anbefalinger af produkter og hjemmesider til shopping og sikkert også en giveaway eller to.

Skulle du have noget på hjertet, så må du meget gerne sende mig en mail: nailgeekdk@gmail.com

Jeg glæder mig og jeg håber I vil læse og lege med.

Alle billeder og al tekst på siden tilhører nailgeek.dk og er beskyttet af ophavsretten. Du må derfor ikke bruge min tekst eller mine billeder til kommercielt brug, uden min tilladelse. Er der noget på min blog du ønsker at bruge, så kontakt mig endelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *