Om Nail Geek

Jeg hedder Nina og i virkeligheden, så er jeg en helt almindelig kvinde.

Der er mange der kalder mig en nørd. Jeg er en jura-nørd, en mad-nørd, en blog-nørd og nu også en negle-nørd. Så derfor blev navnet Nail Geek.

Til dagligt bor jeg i Odense, sammen med min elskede mand, mit elskede barn og min elskede hund. Jeg er socialrådgiver om dagen og neglenørd når jeg har fri. I bund og grund ser jeg ret almindelig ud – der er kun en lille ting, måske nærmere 10 ting, der skiller mig fra mængden – det er mine negle.

Nailgeek

Jeg har ingen særlige forudsætninger for at lave negle og jeg har ingen uddannelse indenfor skønhed eller negle (endnu). Dog skal jeg ikke afvise, at mit arbejde som maler og farvehandler giver mig en fordel, når det kommer til farvesammensætning.

Det hele startede med, at jeg kiggede lidt på YouTube og blev frygtelig inspireret. Det har udviklet sig og nu ejer jeg en masse neglelak og rum kun til negle og neglelak og ikke mindst har min mand og jeg startet en virksomhed med neglelak.

Alle bør have smukke negle og det behøver slet ikke være svært eller at tage lang tid.

Her på siden, vil jeg vise dig farverne, fremgangsmåderne og med tiden, vil jeg prøve at lave nogle videoer. Der vil være tips til pleje, anbefalinger af produkter og hjemmesider til shopping og sikkert også en giveaway eller to.

Skulle du have noget på hjertet, så må du meget gerne sende mig en mail: nailgeekdk@gmail.com

Jeg glæder mig og jeg håber I vil læse og lege med.


Alle billeder på siden tilhører mig.

Hvis der er noget du gerne vil låne, så send mig endelig en mail.

Låner jeg billeder fra andre, vil jeg altid indhente tilladelse og skrive, hvor jeg har billedet fra.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *